Cím: 2525 Bajna Új utca 11. | Telefon: +36-33-506-175

Karosszéria szervíz

Karosszéria részlegünk szintén a legmodernebb technológiával rendelkezik. A svéd car-o-line huzatópad, a francia gyspot horpadáskihúzó, a finn-autórobot( panel-puller) huzató szerszám, hogy csak a legfontosabbakat említsük, a világ vezető műhelyberendezései, mind megtalálhatóak szervizünkben.
Gépjárművén legyen egy apró horpadás, vagy egy nagyobb, huzatópadot igénylő sérülés, nálunk mindkettőre megtalálja a megoldást.
Berendezéseink révén önnek jelentős összeget takaríthatunk meg, mivel nem minden esetben kell új elemet beépíteni. Horpadáskihúzóinkal tökéletes minőség érhető el.
Huzatópadunk mérőberendezéssel rendelkezik, ezáltal nincs rossz úttartás, elhúzás, stb. egy nagyobb munka befejezése után. Továbbá a szükséges ellenőrzéseket is rögtön el tudjuk végezni, futómű beállítás,
légzsákok, biztonsági berendezések illesztése, ellenőrzése. Klíma rendszer ellenőrzése töltése. Baleset során teljes körű biztosítási kárügyintézést is végzünk.

 
Egy elhibázott karosszéria munka örökre tönkreteheti autója életét!
 
Válasszon minőségi karosszériaszervizt!
 
Árainról érdeklődjön telefonon!
 
06-33/506-175

Megszünhet-e a karosszéria garanciája,ha nem márkaszervízben javíttatom autómat?
 

Az autógyár által biztosított átrozsdásodási garancia a sérült részre akkor is megszűnik, ha a karosszériajavítás a márkaszerviz által lett elvégezve, de csak a sérült felületre.
Az autógyárak kizárólag a saját gyári rendszerükre vállalják az átrozsdásodási garanciát.
 
Az átrozsdásodási garanciát javítási garancia váltja fel a sérült elemen,amit az a szervíz ad, aki javította. Ez jogszabály szerint általában egy év.

A kovács autójavító két év átrozsdásodási garanciát nyújt az általunk javított munkákra.

 


 

BOXER, JUMPER, DUCATO 
Motor, Váltó, Futómű, Karoszéria,
Üzemanyag rendszer, Teljeskörű
diagnosztika, Időszakos szerviz
Kovács Autójavító | Cím: 2525 Bajna Új útca 11.
Telefon: +36-33-506-175 | Fax: +36-33-506-175
E-mail: kovacsautojavito@vnet.hu | Weboldal: www.kovacsautojavito.hu

Copyright © 2011 Kovacs Autojavitó. All rights reserved.

t_slide_show_012.jpg t_slide_show_011.jpg t_slide_show_010.jpg t_slide_show_009.jpg t_slide_show_008.jpg t_slide_show_007.jpg t_slide_show_006.jpg t_slide_show_005.jpg t_slide_show_004.jpg t_slide_show_003.jpg t_slide_show_002.jpg t_slide_show_001.jpg